SULTAN PIZZERIA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 310 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sultan Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 9:27 Bezorging super snel. Eten droog en zonder saus
28 jan 2023 om 9:24 Shoarma leek wel gehakt. Geen saus. Droge hap
21 jan 2023 om 18:52 Alles keurig op tijd
15 jan 2023 om 22:25 Duurde erg lang, eten was lauw.
14 jan 2023 om 19:03 Weer heerlijk gegeten. Aardige mensen
13 jan 2023 om 16:46 Lekker snel gebracht en het was weer lekker eten
9 jan 2023 om 21:54 De beste Calzone die ik ooit gegeten heb. Calzone Me is echt een aanrader! Heerlijk vers gekneed deeg en erg smakelijk door de kruiden.
7 jan 2023 om 19:40 Een uur na de bestelling werd het eten bezorgd. We kregen eten van iemand anders. Dit werd snel opgelost. Helaas was het eten koud. Mijn dochter had kipnuggets, er zaten er 5 in ipv 6. Best triest.
6 jan 2023 om 22:14 Pizza was nagenoeg koud. Fristi vergeten.
6 jan 2023 om 20:51 Kapsalon besteld voor 8 euro, dit was de prijs van een 'normaal' formaat. De kapsalon die ik kreeg was zo klein dat ik daarna alsnog heb moeten koken.
6 jan 2023 om 18:53 Pizza waren goed lekker en op tijd klaar
23 dec 2022 om 22:50 De bestelling was snel hier. Jammergenoeg was het eten echt lauw en zat er op 1 vd gerechten geen saus