SULTAN PIZZERIA

SULTAN PIZZERIA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 216 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sultan Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 7:00 Lekkere pizza goed warm bezorgd ondanks het slechte weer
22 mei 2022 om 22:21 Zat geen sla op de kapsalon döner. Alleen 2 stuks tomaat en 3 of 4 komkommers. Graag wat meer aandacht insteken in het samenstellen van een gerecht. Meer passie.
22 mei 2022 om 19:31 Nu al 2e keer weer geen saus waar om gevraagd werdt lezen gewoon de bestelling niet volgende keer weer gewoon ergens anders bestellen die wel bezorgen waar je om vraagd
19 mei 2022 om 20:19 Ik had een patatje oorlog besteld en kreeg alleen patat. Na gebeld te hebben kreeg ik alsnog een klein kuipje pindasaus en 2 verpakkingen mayonaise. De pindasaus was koud.
16 mei 2022 om 15:02 10 super lekkere pizzas en bezorgtijd klopte met wat aangegeven werd.
13 mei 2022 om 20:02 45 min te laat en de helft was aangebrand
12 mei 2022 om 20:03 Heel veel ui op tonijnpizza. Andere pizza redelijk maar niet bijzonder smakelijk.
6 mei 2022 om 10:21 Lekker en altijd op tijd.
25 apr 2022 om 20:23 Ze waren onze bestelling gewoon vergeten. Als ik na 1 uur zelf niet had gebeld had of het wel goed ging, hadden we nu nog zitten wachten waarschijnlijk..
23 apr 2022 om 18:47 Jammer genoeg was de Calzone niet warm en zat er veel vocht in waardoor de onderkant zompig was. Niet wat ik gewend ben
22 apr 2022 om 20:50 Het was weer heerlijk e veel
18 apr 2022 om 9:10 Lekkere schotels. Döner en kip american.